12 Haziran 2011 Pazar

Çalgı çengi filmi- full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd film izle indir

Çalgı Çengi
Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 18 Şubat 2011
Yönetmen : Selçuk Aydemir
Senaryo : Selçuk Aydemir
Yapım : 2010, Türkiye , 90 dk.
Oyuncular : Hazal Kaya , Bora Akkaş , Erdal Tosun , Ahmet Kural , Hüseyin Elmalıpınar , Mustafa Uzunyılmaz , Murat Cemcir
IMDB Puanı : 6.5 / 10
Konu : Ankaralı iki kuzen Salih ve Gürhan müzisyendir. Çalıştıkları vasat bir organizatör bunlara virane işleri vermektedir. Yine bir gün düğün salonuna doğru işe gittiklerinde, düğün sahibi adam düğüne kadar çalışmaları için bunları bir kömürlüğe tıkar. İtilip kakılmaya alışmış teyzeoğulları için bu yine bir hayal kırıklığıdır. Fakat bir banka görevlisini sorgulamak üzere iki mafya görünümlü kişinin, izbe bir mahallede pespaye bir kömürlük olarak onların kaldığı yeri seçmeleri Gürkan ve Salih ‘in müzisyenlik hayatını değiştirecektir.
Editörün Notu : Popüler olan film, Türk Sineması ‘nın ya komedi çekelim ya dram ya da her ikisinden karışık mantığını sürdürüyor. Bu tip filmler çekmek diğer türdeki filmlerin çekimine göre çok daha kolay ve ucuz olması yapımcıları bu tip filmlere yöneltiyor. Çalgı Çengi de yazdıklarımıza iyi bir örnek. Sinemafilmizle.com olarak Çalgı Çengi ‘ye 10 üzerinden 6 veriyoruz. Film Full halde HD olarak eklenmiştir. İyi seyirler.




SİTENİN GELİŞİMİ İÇİN REKLAM KUTUCUKLARINI LUTFEN GÖZ ATALIM TIKLAYALIM TESEKKKURLER....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder