26 Haziran 2011 Pazar

Aşka şans ver filmi - full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz donmadan tek parça hd film izle indir

Aşka Şans Ver - Second ChanceTür : Romantik / Komedi 
Gösterim Tarihi :
 1 Temmuz 2011
Yönetmen : Nicolas Cuche 
Senaryo : 
Luc Bossi , Laurent Turner
Yapım : 2010, Fransa / Belçika , 87 dk.


Oyuncular

Virginie Efira (Johanna Sorini) , François-Xavier Demaison (Julien Monnier) ,Armelle Deutsch (Sophie) , Raphaël Personnaz (Martin Dupont) , Thomas NGijol (Vincent) ,Brigitte Roüan (Lydie)
Jullien Monnier’in ciddi bir problemi vardır. Çok başarılı bir ilişki danışmanı olmasına rağmen, hayatına giren kadınları iki haftadan fazla elinde tutmayı beceremez. Aslında, çocukluğundan beri ona âşık olan her kadına bir uğursuzluk getirmiştir. Fakat bu sadece basit bir uğursuzluk değildir. Etrafındaki kadınlar defalarca hastaneye düşmüş, günlük hayatları alt üst olmuş, tam anlamıyla bir uğursuzluk yaşamışlardır. Julien kadınlar içinadeta konuşan bir kara kedidir.

Tam başka biriyle çıkmamaya karar vermişken Johanna isminde bir kadına âşık olur. Her nekadar kör talihinden korksa da kendini aşkın kollarına bırakmaya karar verir. Fakat Joanna bir süre sonra başına gelen tersliklerin onunla tanıştığı günden beri olduğunu fark eder.

11izlenme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder