22 Mayıs 2011 Pazar

Ölüm listesi filmi - full online indirmeden üye olmadan ücretsiz bedava kesintisiz tek parça hd film izle indir

2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı iyi sayılabilecek bir aksiyon filmi daha olan The Hit List Filmi ailenizin parmklarınızın ucundaki online sinema merkezindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile kesintisiz olarak almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini William Kaufman yapmış olup, Yapımcılığını ise Rui Costa Reis, Richard Salvatore, Rich Cowan ve Freddy Braidy dörtlüsü üstlenmiştir.
İzleyicilerin oldukça sıradan buldukları bir aksiyon olarak yorumlanan ve Cuba Gooding Jr. gibi bir aktörün böyle bir filmde başrol oynayarak aktörlük karizmasını zedelediğini düşünen ünlü oyuncunun hayranları filmi beğenmediklerini dile getiriyorlar. buna rağmen yine de filmi beğendiğini açıklayan sinema severler de bulunuyor.
Filmin Başrollerini Cuba Gooding Jr., Ginny Weirick, Brandon Oneill, Drew Waters, Jonathan Lapaglia, Matt Mccolm, Ron Balicki, Sonny Puzikas, Cole Hauser, Sean Cook, David Andriole, Holt Boggs, Katarzyna Wolejnio, Michael Papajohn ve Sarah Ann Schultz oynamışlardır.
The Hit List İzle, Ölüm Listesi Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Macera ve Gerilim türündeki bu filmin konusunda Barda kafasını çekerken birisi ile tanışır. Dertlerini anlatır ve bir süre sonra dost olurlar. Aslında profesyonel bir katil olan bu yeni dostu, ondan öldürülmesini istediği beş kişinin adını bir mendile yazmasını ister. Adamımız bunun şaka olduğunu zanneder ilk başlarda. Ama zamanla görecektir ki bu bir şaka değildir ve katil listedekileri teker teker öldürmeye başlar.
İyi Seyirler…
Ölüm Listesi Full İzle – Ölüm Listesi İzle – The Hit List İzle – Ölüm Listesi Full İzle – 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder