14 Mayıs 2011 Cumartesi

Aşk tesedüfleri sever filmi -full online indirmeden bedava ücretsiz üye olmadan tek parça film izle indir

Tür : Dram / Romantik
Gösterim Tarihi : 4 Şubat 2011
Yönetmen : Ömer Faruk Sorak
Senaryo : Nuran Evren Şit Erdik
Müzik : Ozan Çolakoğlu
Yapım : 2011, Türkiye , 118 dk.
Oyuncular : Mehmet Günsür , Belçim Bilgin Erdoğan , Altan Erkekli , Yiğit Özşener , Ayda Aksel , Şebnem Sönmez , Hüseyin Avni Danyal , Yılmaz Gruda
IMDB Puanı : 7.6 / 10
Konu : Gençliklerinde ve çocukluklarında sürekli yolları kesişmesine rağmen tanışamayan ancak sonunda 2010 yılında İstanbul’da tanışan Deniz ile Özgür, kendilerini zor bir aşkın içinde bulur. Diğer taraftan flashbacklerle geçmişleri anlatılırken, aynı zamanda da Türkiye’nin 1970-2000 arasındaki, dönemin nerdeyse unutulmuş yaşam biçimleri, müzikleri, kültür öğeleri Aşk Tesadüfleri Sever ’in nostaljik tarafını kuvvetle vurguluyor.
Editörün Notu : Son zamanlarda giderek güçlenen Türk sinemasının yeni filmlerinden biri olanAşk Tesadüfleri Sever , sinema izleyicileri tarafından oldukça beğenildi ve adını Türk sinemasının en iyi filmler listesinde buldu. Romantik dram türündeki filme 10 üzerinden 7 veriyoruz. Film full olarak eklenmiştir, iyi seyirler dileriz.
Film 72. dakikada takılırsa modeminizi kapatıp açın. Modem tekrar bağlandıktan sonra “F5″ tuşuna basarak sayfayı yenileyin ve filmdeki zaman çizelgesini kaldığınız yere getirin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder